Mænds Motionsdag - Aarhus

Århus Firma Sport og Crossfit Aros indbyder til motionsdag for mænd i alle størrelser. Kom og træn sammen med en masse andre rigtige mænd – vi gir den gas, får pulsen op, brøler lidt sammen og meget vigtigt – vi hygger os sammen.

I bliver introduceret til den hurtigst voksende træningsform Crossfit. Crossfit er en høj intensitet, funktionel og varieret træning som kan trænes som individuel eller som i teams. Vi får pulsen op og der skal løftes, smides og skubbes vægte.

I dagens anledning af Mænds Motionsdag prøver vi en masse fede øvelser af hvor I arbejder sammen med en makker. Kommer du alene bliver du sat sammen med en makker.

Vi starter med en kort introduktion, varmer godt op, så går vi til styrketræning og derefter nogle kort fede workouts. Der er lagt pauser ind, hvor der er plads til en rask gå/lunte tur på Brabrand stien. Men der er også mulighed for kaffe og hygge i mens.

Efter en god gang træning er grillen varm, så er der tid til hygge omkring et godt og lækkert stykke kød.

Varighed 2 timer.

Dato: Onsdag d. 5. juni 2019 kl. 15.00 - 17.00 - Grillhygge til 19.00 
Pris: Kr. 25,00 pr. person for træningen
Hvor:  Ved Crossfit Aros, Tomsagervej 16, 8230 Åbyhøj 
Mad & drikke: Kan købes til favorable priser
Deltager: For mænd i alle størrelser – men over 15 år og med særligt plads til dig der måske ikke lige plejer at få trænet.
T-shirt: Der vil være en lækker T-shirt til alle deltagere. Husk at oplyse ønsket str. (M-XXXXL)
Spørgsmål:
Carsten Pedersen, Århus Firma Sport, carsten@aafs.dk
Crossfit Aros, info@crossfitaros.dk
Tilmelding:  HER