Aarhus Firmadyst 2020

 Dyst med og mod dine kollegaer på jeres arbejdsplads og saml point til kampen mellem jer og andre firmaer, om Århus Firmadyst Pokalen. 

Alle har brug for noget socialt og noget bevægelse. Århus Firmadyst kan hjælpe jer med dette trods corona-situationen. Og det kan tilpasses den enkelte arbejdsplads situation og muligheder. 

Et hold skal bestå af 3 spillere for at være med i konkurrencen. I alle discipliner gælder det om at få flest mulige point. 


Corona forholdsregler: 

  • Disciplinerne er udformet på en måde så man kan holde minimum 1 meters afstand, uden problemer. 
  • Vi medbringer sprit til deltagerne, samt spritter rekvisitter af mellem hvert hold. 
  • Hvis det ønskes kan vi arrangere at der kun er et hold i gang ad gangen, men det er også muligt at flere hold er i gang på samme tid. 

 

Konkurrencen: 

Man dyster på et hold bestående af 3 deltagere og holdet dyster i 3 discipliner der vælges på dagen. Hver deltager kommer igennem alle 3 discipliner og sammen kæmper I for, at få flest mulige point. Dyster I i mere end 3 discipliner er det pointene fra de 3 førstvalgte discipliner der indgår i konkurrencen. Der er god grund til at gøre jeres bedste, for I dyster nemlig blandt andet om at blive Århus Firmadyst 2020 vinder. Men I har også andre vinderchancer, for I har samtidig muligheden for at blive det bedste hold i en af jeres valgte discipliner, eller at blive det bedste hold på jeres arbejdsplads. 

Er I gode nok og ender som vindere af Århus Firmadyst 2020, så er det ikke blot æren I vinder, men også en fantastisk præmie, samt en pokal med indgravering på, som kan stå på jeres kontor. Pokalen kan vises frem indtil konkurrencen afholdes næste år og I dermed skal kæmpe om den på ny. 

Til de mindre konkurrencer har vi selvfølgelig også sørget for nogle lækre præmier.  

Sidst men ikke mindst vil der også være en lodtrækningspræmie blandt alle deltagende firmaer. Denne består af en 3 timers aktivitetsdag hos Århus Firma Sport. 

 

Discipliner:
Floorball
Dart 
Stigegolf 
Tæppecurling 
Badminton 
Boccia 

Der er udviklet et specielt pointsystem, som gør at pointene er sammenlignelige på tværs af disciplinerne. Vælg derfor de discipliner I synes lyder sjovest, eller som I måske mener, I kan klare bedre end alle de andre.

 
CVR: 15207728
Handelsbetingelser

Århus Firma Sport

Paludan-Müllers Vej 110
8200 Aarhus N.
Tlf. 86 78 62 22 
aarhus@aafs.dk

 
CVR: 15207728
Handelsbetingelser