Menuforslag

Konfirmationsmenu 1:

Forret portionsanrettet:
Klassisk rejecocktail med Thousand Island dressing.
Dertil brød og smør.

Hovedret fadanrettet:
Roastbeef (rød i midten), flødekartofler, grønne bønner og sauce.
Dertil blandet grøn salat, cremefraiche dressing, samt brød og smør.                                       

Dessert portionsanrettet:
Bananasplit med 3 slags is. Pyntet med flødeskum og chokoladesauce.                     

Natmad fra buffet:
Hjemmebagte grovboller med smør.
Hertil rullepølse med løg og sky,
lun leverpostej med champignons,
hamburgerryg med italiensk salat og karse.                      

Pris pr. person                                                                      kr. 385,00

 

Konfirmationsmenu 2:

Forretsbuffet:
Nachos med ost
Chili cheese tops
Mozzarella sticks
Dertil cremefraiche, hvidløgs,- og chilimayonnaise, samt salsa

Buffet med 3 slags kød, 2 slags kartofler og salatbar:
Ovnstegte kyllingelår (drumsticks)
Porchetta
Oksestriploin

Dertil div. saucer

2 slags kartofler:
Flødekartofler
Små kartofler med skræl vendt I krydderurter og smør

Salatbar bestående af:
Iceberg, tomater, agurk, revet gulerod
ærter, majs, melon I tern, grønne asparges
bær (evt. Hindbær, blåbær, brombær)
tzatziki, cremefraichedressing
brød og smør

Dessert på buffet:
Brownies med vanilleis, chokoladesauce 
frisk frugt, fx jordbær og blåbær
(hvis bærrene kan skaffes i en ordentlig kvalitet og pris).

Natmad på buffet:
Saml’ selv burger:
Hjemmelavet bøf
burgerbolle, iceberg, tomater, agurker,
revet gulerod, ristede løg, rå løg,
bløde løg, bacon, ost, jalapenos,
burger dressing, ketchup,
hvidløgsmayonnaise
chili mayonnaise

Pris pr. person                                                                      kr. 455,00

 

 

Konfirmationsmenu 3

Forret tallerkenserveret: 2 stk. tarteletter med fyld af kyllingebryst og grønne asparges i flødestuvning, pyntet med cherrytomat og karse.                              

Buffet med 3 slags kød, 2 slags kartofler og 3 slags salat:
Kalkuncuvette
Marineret nakkefilet
Oksestriploin
Dertil div. saucer

2 slags kartofler:
Flødekartofler
Små ovnbagte kartofler med skræl eller nye kartofler
(hvis de kan skaffes til rimelig pris)
kogt med krydderurter og vendt med smør

3 slags salat:
Feldsalat med bønner, forårsløg og bagte blommetomater.
Pyntet med sprødstegt bacon.
Dertil vinagrette af olivenolie, sherryeddike og dijonsennep.

Forårssalat med hjertesalat agurk, asparges,
radiser, basilikum, ærteskud og melon.
Pyntet med saltede mandler.

Rød salat med speltkerner kogt med hvidløg,
rabarber med rørsukker, æbleeddike, ingefær og chili.
Vendt med olivenolie.

Derudover:
tzatziki, cremefraichedressing med krydderurter, kerner, brød og smør.

Dessert fra buffet:
Pandekager med vanilleis, chokoladesauce og frisk frugt, fx jordbær og blåbær (hvis bærrene kan skaffes i en ordentlig kvalitet og pris).

Natmad fra buffet:
Saml selv hotdogs med kogte pølser uden farve,
remoulade, ketchup, sennep, agurkesalat, rå og ristede løg.

 

Pris pr. person                                                                      kr. 435,00

 

 
CVR: 15207728
Handelsbetingelser